запази в bookmark | Kарта на сайта | Език : English, Русский

 

България

Република България е разположена в източната част на Балканския полуостров и заема 22 % от неговата обща площ. Официалният език е български, столицата на държавата е София.

» Подробно
Област Шумен

Област Шумен се намира в централната част на Cевероизточна България. Административният й център е град Шумен, който се намира в сърцето на областта и чиято история датира отпреди повече от 3200 години. През вековете Шумен е обединил културата на тракийската, римската, византийската и българската цивилизации. Провеждането на различни местни и международни фестивали и на други обществени събития превръщат Шумен във важен културен и просветен център на Североизточна България. Богатото историческо наследство, екологично чистата околна среда и стратегическото географско положение са основа за развитието на туризма в региона. В Шумен могат да се видят многобройни архитектурни паметници, музеи и галерии.

» Подробно
Мястото

Индустриален Парк Шумен е разположен в покрайнините на гр. Шумен, около местностите Беш Тепе и Ак Чорек. Близостта на зоната до възлови международни и междуградски пътища, както и до най-големите пристанища и летища в страната, я правят изключително удобна за всякакъв вид търговска и логистична дейност.


» Подробно