запази в bookmark | Kарта на сайта | Език : English, Русский

 

Добре дошли в Секция “Полезни Връзки”! Тук ще откриете връзки с интернет сайтове и материали, които могат да Ви бъдат полезни, в случай че проявявате интерес към нашия проект.

Община Шумен

на тази страница ще откриете информация за дейността и инициативите на Община Шумен

Област Шумен

в този сайт може да се осведомите относно дейността и инициативите на Област Шумен, както и да получите по-подробна информация за Областта.

Министерство на Икономиката

на официалната страница на Министерството на икономиката ще намерите подробна информация за икономиката на България, нормативни актове, стратегии, програми и проекти, свързани с икономиката на страната.

Българска агенция за инвестиции

този сайт предоставя детайлирани данни за икономическото състояние на България, новини, факти и презентации свързани с дейността на агенцията, чиято главна цел е подпомагането на настоящи и бъдещи инвеститори.

Агенция за икономически прогнози и анализи

сайта дава анализи, прогнози и стратегически документи, свързани с дейността на самата Агенция и на Министерството на Финансите

EUROSTAT

на тази страница може да намерите подробна информация и всякакъв вид статистически данни, свързани с икономиката и икономическите взаимоотношения в ЕС.

Българска Търговско – Промишлена палата

На сайта ще намерите детайлирана информация за дейността на БТПП, за партньорите й и за различните семинари, панаири и презентации, които тя организира.

Национална Асоциация на общините в България

на страницата на НАОБ може да се осведомите относно всички общини в България и техните съвместни проекти и инициативи

Българска стопанска камара

на този сайт ще намерите информация за дейността на БСК и нейните инициативи.